Osobna dostava dokumentacije u školu za upis u 1. razred srednje škole bit će u četvrtak, 11.7.2024. i u petak, 12.7.2024. godine u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.

Elektronička dostava dokumenata putem e-pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokumenti koji su uvjet za upis su:

 1. OBRAZAC O UPISU U 1. RAZRED SREDNJE ŠKOLE – „UPISNICA“ – ispunjena sa potrebnim podacima o učeniku i roditelju sa datumom i vlastoručno potpisana od strane učenika i roditelja.
  Upisnica će kandidatima biti dostupna u aplikaciji za upise nakon objave konačnih ljestvica poretka.
 1. LIJEČNIČKA SVJEDODŽBA MEDICINE RADA
 1. UGOVOR O NAUKOVANJU ZA AUTOMEHANIČARE, AUTOLIMARE, VODOINSTALATERE, ELEKTROMEHANIČARE I ELEKTROINSTALATERE
  Ugovor možete kupiti u Narodnim novinama (plave boje) u 4 primjerka- ispunjen i potpisan od strane roditelja ili skrbnika i vlasnika obrta odnosno ovlaštene osobe za zastupanje u pravnoj osobi.
  Slobodna mjesta za sklapanje ugovora o naukovanju mogu se vidjeti na mrežnim stranicama
  e-Naukovanje
 1. U slučaju da kandidat ostvaruje dodatne bodove, treba dostaviti dokumentaciju temeljem koje su ostvareni dodatni bodovi.

Napomene:

Savjetujemo dostavu dokumentacije u četvrtak, 11.7.2024. kako bi se u slučaju potrebne nadopune dokumentacije ista stigla odraditi na vrijeme.

Kandidati koji upisuju programe obrazovanja za vezane obrte (JMO programe) dužni su, pri upisu ili najkasnije do kraja rujna, dostaviti školi liječničku svjedodžbu medicine rada i sklopljen ugovor o naukovanju.

Poštovani učenici i roditelji, 

tekst natječaja za upis u 1. razred školske godine 2024./2025. pročitajte na poveznici:

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2024/2025

 

- UGOVOR O NAUKOVANJU za zanimanje automehaničara, autolimara, vodoinstalatera, elektromehaničara i elektroinstalatera možete kupiti u Narodnim novinama (obrazac plave boje, oznaka za narudžbu:UT-XI-4-123/UN) u 4 primjerka. Ugovore ispunjene i potpisane od strane roditelja ili skrbnika i vlasnika obrta, odnosno ovlaštene osobe za zastupanje u pravnoj osobi donose se pri dostavi dokumentacije za upis, nakon objave konačnih ljestvica poretka.

Slobodna mjesta za sklapanje ugovora o naukovanju mogu se vidjeti na mrežnim stranicama Hrvatske obrtničke komore na sljedećoj poveznici:

e-Naukovanje

Potkategorije