Rezultati natječaja za sudjelovanje u Erasmus+ projektu Mobilnost – trening za iskustvo i izvrsnost (Mobility for experience and excellence training)
Projektni broj: 2019-1-HR01-KA102-060578
Temeljem dostavljenih prijava Projektni tim objavljuje rang listu
odabranih učenika/ca za mobilnosti u Španjolsku.

Opširnije...

Erasmus+ projekt

Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost
(Mobility for experience and excellence training)
Projektni broj: 2019-1-HR01-KA102-060578

Raspored stručnih, pedagoških i kulturoloških priprema

U privitku se nalazi raspored stručnih, pedagoških i kulturoloških priprema za učenike koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost.

 

Prilog:

Raspored stručnih, pedagoških i kulturoloških priprema za učenike koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost (.docx) 

Raspored stručnih, pedagoških i kulturoloških priprema za učenike koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost (.pdf)

Obrtnička i tehnička škola Dubrovnik provodi projekt Mobilnost – trening za iskustvo i izvrsnost (Mobility for experience and excellence training). Projekt je odobren i financiran od Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince. Na temelju istog, Škola raspisuje natječaj za sudjelovanje u mobilnosti.

Rok za prijavu je 21. ožujka 2022. Uvjeti i načini prijave navedeni su u dokumentu u prilogu.

Prilog:

Natječaj za učenike Erasmus+ Zaragoza(.pdf)

Erasmus+ projekt

Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost
(Mobility for experience and excellence training)
Projektni broj: 2019-1-HR01-KA102-060578

Raspored jezičnih priprema

U privitku se nalazi raspored jezičnih priprema za učenike koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost.

 

Prilog:

Raspored jezičnih priprema za učenike koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost(.docx)

Raspored jezičnih priprema za učenike koji sudjeluju u Erasmus+ projektu Mobilnost - trening za iskustvo i izvrsnost(.pdf)